ISMERJ MEG BENNÜNKET!

Kézzel készített kozmetikumok természetes alapanyagokból

Budai Edina vagyok, a Soins Natúr Kozmetikumok alapítója.

 

Mielőtt kifejlesztettem volna saját natúrkozmetikai termékcsaládomat, évekig küzdöttem a bőrirritációval. Nem találtam meg azt a krémet, amely nem csak jó a bőrömnek és segítséget nyújt, de még káros anyagoktól mentes is. Egy évtizeden át kerestem azt a készítményt, amelytől nem vörösödik ki a bőröm és kellő gondossággal hidratál.

CÍM

2120 Dunakeszi, Csillag u. 13/1.

TELEFON

+36 (70) 948-2869

EMAIL

soins@soins.hu
rendeles@soins.hu

Kísérletezéseim során azt figyeltem meg, hogy egy-egy összetevő még nem jelent önmagában megoldást. Nagyon sok évem ment el azzal, hogy megfelelő kozmetikumot találjak a bőrömnek, (a legdrágább gyógyszertári hidratálóktól a legalacsonyabb áron lévőig mindent kipróbáltam) de hiába – ekkor döntöttem el, hogy kézbe veszem a bőröm felett az irányítást.

 

Így a legjobb szakemberek segítségét kérve kifejlesztettem – a piacon egyedülálló módon – azokat a kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmazó vizes alapú krémeket, amelyek hidratálják bőrt és a különböző bőrproblémákra megoldást jelentenek és innen már nem volt kérdés, hogy ez az Én utam, ezt akarom csinálni, szerelem lett, hiszen végre nem frusztrált tovább a bőröm és nagyon szerettem volna, ha másnak is tudok ezzel segíteni.

 

Megalkottunk egy olyan szépségápolási termékcsaládot, amely nem tartalmaz káros vegyszereket, kémiai anyagokat, kőolajszármazékokat, parabént, illatanyagot, színezőanyagot és más mesterséges összetevőket. Termékeink előállítása során a legfontosabb szempont, hogy a legjobb minőségű természetes alapanyagokkal dolgozzunk.

 

Hiszek abban, hogy az egészségtudatosságban a bőr egészséges ápolása is nagy szerepet játszik, hogy bőrünk védelme és babánk természetes ápolása már a kezdetektől fontos. Büszke vagyok a sok-sok vásárlói visszajelzésre, hogy termékeim hatékony segítséget nyújtanak és a lehető legjobb gondoskodást adják!

 

A Soins készítmények legtöbb összetevői ökológiailag certifikált minőségű összetevőket tartalmaznak CPNP regisztrációs számmal rendelkeznek.

 

Alakulás 2015. január

 

 

Szakmai partnereink:

Dr. Juhász Ágnes biokémikus
Vass Katalin veg
yész-gyógyszerész analitikus

 

Stratégiai partnerünk a PeakShop.hu, ahol számtalan diétás finomság megtalálható

WEBSHOP

Vásárlóink véleménye