ISMERJ MEG BENNÜNKET!

Kézzel készített kozmetikumok természetes alapanyagokból

Budai Edina vagyok, a Soins Natúr Kozmetikumok megalkotója.

 

Mielőtt kifejlesztettem volna saját natúrkozmetikai termékcsaládomat, évekig küzdöttem a bőrirritációval. Nem találtam meg azt a krémet, amely nem csak jó a bőrömnek és segítséget nyújt, de még káros anyagoktól mentes is. Egy évtizeden át kerestem azt a készítményt, amelytől nem vörösödik ki a bőröm és kellő gondossággal hidratál.

CÍM

2120 Dunakeszi, Csillag u. 13/1.

TELEFON

+36 (70) 948-2869

EMAIL

soins@soins.hu
rendeles@soins.hu

Kísérletezéseim során azt figyeltem meg, hogy egy-egy összetevő még nem jelent önmagában megoldást. Így a legjobb szakemberek segítségét kérve kifejlesztettem – a piacon egyedülálló módon – azokat a kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmazó vizes alapú krémeket, amelyek hidratálják bőrt és a különböző bőrproblémákra megoldást jelentenek.

 

Megalkottunk egy olyan szépségápolási termékcsaládot, amely nem tartalmaz káros vegyszereket, kémiai anyagokat, kőolajszármazékokat, parabént, illatanyagot, színezőanyagot és más mesterséges összetevőket. Termékeink előállítása során a legfontosabb szempont, hogy a legjobb minőségű természetes alapanyagokkal dolgozzunk.

 

Hiszünk abban, hogy az egészségtudatosságban a bőr egészséges ápolása is nagy szerepet játszik. Hiszünk abban, hogy bőrünk védelme és babánk természetes ápolása már a kezdetektől fontos. Büszkék vagyunk a sok-sok vásárlói visszajelzésre, hogy termékeink hatékony segítséget nyújtanak és a lehető legjobb gondoskodást adják!

 

A Soins készítmények összetevői ökológiailag certifikált minőségűek, CPNP regisztrációs számmal rendelkeznek.

 

Alakulás 2015. január

 

 

Szakmai partnereink:

Dr. Juhász Ágnes biokémikus
Vass Katalin veg
yész-gyógyszerész analitikus

 

Stratégiai partnerünk a PeakShop.hu, ahol számtalan diétás finomság megtalálható

WEBSHOP

Vásárlóink véleménye