Bejelentkezés

# Írj be legalább 1 karaktert a kereséshez # Nyomj entert a kereséshez, vagy ESC-et a bezáráshoz

Webshop

Értékelés 100 az 5-ből, 2 értékelés alapján
(2 vásárlói értékelés)
Bőrnyugtató 4 890 Ft

Éjszakai ránctalanító bomba

11 580 Ft

DÍJNYERTES termék – Egyedülálló nagyon magas hatóanyag tartalmú éjszakai ránctalanító, mely feltölti a bőrt sok vitaminnal, q10 – el, ami hatékonyan korlátozza a kollagén lebomlását.

Mennyiség:
Készleten
Cikkszám: 1920713
Kategóriák: ,
Címkék: , , ,
Megosztás:

Leírás

 

A 2018. Év Magyar natúr kozmetikuma díjas terméke!

 

Éjszakai ránctalanító bomba finom lágy ilang-ilang illattal

 

Egyedülálló nagyon magas hatóanyag tartalmú éjszakai ránctalanító, mely feltölti a bőrt sok vitaminnal, q10 – el, ami hatékonyan korlátozza a kollagén lebomlását. Kis molekulájú hialuronnal, fekete nadálytővel, rózsavízzel, acmellával, mely a természetben található egyik legerősebb ránctalanító hatású növényi kivonat és sok-sok esszenciális olajjal.

 

Tökéletes éjszakai ápolás, segíti a már meglévő ráncokat kiegyenlíteni és reggelre gyönyörű kisimult lesz a bőr már az első éjszaka után. Ha tudatosan figyelünk arcunk bőrének hidratáltságára és a megfelelő kozmetikumokat választjuk, tovább maradhat bőrünk feszes és gyönyörű.

 

 

H O G Y A N   H A S Z N Á L D——–>

 

Minden este  arctisztítás után vigyél fel egy kis mennyiséget arcbőrödre és oszlasd el. Csak külső használatra.

 

Minden termékünk:

 

 parabénmentes √ színezékmentes √ kőolajmentes √ parfüm mentes √ állati kísérletektől mentes √ szilikonmentes  pálma olaj mentes

 

Ajánlás: 35 év feletti hölgyeknek dehidratált bőrre 

 

ÖSSZETEVŐK: tisztított víz, damaszkuszi rózsavíz**, ligetszépe olaj**, shea vaj**, jojoba olaj**, rizs olaj, szkvalén, vadrózsa olaj**, meggymag olaj, sárgabarackmag olaj**, gránátalmamag olaj**, allantoin, acmella, Q10, E vitamin, kis molekulájú hialuronsav, ilang-ilang**

 

ÖSSZETEVŐK (INCI): Aqua, Rosa domascena flower water**, Polyglyceryl-3 dicitrate stearate, Butyrospermum parkii butter**, Oenothera biennis oil, Glycerin, Simmondsia chinensis seed oil**, Oriza sativa bran oil, Sqalene, Prunus ameriaca kernel oil**, Prunus cerasus seed oil, Punica granatum seed oil**, Rosa moschate seed oil, Cetyl alcohol, Gliceryl stearate, Urea, Tocopherol, Allantoin, Captylcapric triglyceride acmella flower extract, Coenzym Q10, Sodium hyauronate, Cananga odorata flower oil** /Benzyalcohol-Benzoic acid-Sorbic acid =Rokonsal, mely a natúr kozmetikumok konzerválószere, természetazonos nagyon jó minőségű baktérium és gombaölő

BIO* összetevő / ECOCERT** tanúsítvánnyal rendelkező összetevő

 

CPNP: 1920713

 

A SOINS ÉJSZAKAI RÁNCTALANÍTÓ KRÉMBEN TALÁLHATÓ ÖSSZETEVŐK RÉSZLETES LEÍRÁSA:

 

DAMASZKUSZI RÓZSA HIDROLÁTUM:

A damaszkuszi rózsavíz a világ egyik legkeresettebb és  legértékesebb illatának, a Rosa Damascena illóolajának vízgőz-desztillációs lepárlásakor keletkezik.

Egy értékes és nemes kivonatért, melyből 1 kg illóolaj kinyeréséhez körülbelül 4 tonna rózsaszirom szükséges.

A damaszkuszi rózsa Szíriában honos bokor, apró, tüskés levelekkel és nagy, jellegzetes rózsaszínű virágzattal. Jótékony hatású úgy a bőrre, mint az érzékeinkre.

Mámorító illata és kifinomult aromája, valamint kiváló öregedésgátló tulajdonságai teszik, hogy napjainkban a rózsavíz a nők ápolócikk-készletének nélkülözhetetlen összetevője.

 

LIGETSZÉPE OLAJ: 

A sárga virágú ligetszépe magvaiból hidegen préselt, kivételesen különleges olaj, melynek egyetlen hátránya a szaga, ami nem olyan finom és kellemes.

Ennek ellenére a jótékony hatása miatt semmiképpen nem szerettük volna kihagyni az összetevők közül.

Igen magas mennyiségű gamma-linolénsavat és többszörösen telítetlen esszenciális zsírsavat tartalmaz, amely növényi olajok esetében ritkán fordul elő.

A ligetszépe összetevői hozzájárulnak a bőr rugalmasságának és hajlékonyságának megőrzéséhez, egyensúlyban tartják a bőr hidrolipid rétegét, hozzájárulnak a sejtfalak visszaállításához.

Ez az olaj E-vitaminban és fitoszterolokban gazdag.

 

SHEA VAJ:

A sheavajat  a Shea – Karité fa gyümölcséből nyerik. Ez a fa körülbelül 15 év után kezd teremni és 30 éves kora után hoz maximális minőségű termést. 

A shea fa egy nagyon fontos tényező az afrikai vidéki gazdaság tartós fejlődése számára.

A sheavaj az egész világon a természetes kozmetikumok nélkülözhetetlen összetevőjének számít, úgy a hazájában, Afrikában, ahol évszázadok óta használják, mint a legelőkelőbb nyugati szépségszalonokban.

Tápláló, védő, hidratáló és gyógyító hatása miatt generációkon keresztül használták a bőr és a haj állagának megőrzésére, javítására és védelmére a nap, szél és egyéb külső tényezők káros hatása ellen.

Az összetételében résztvevő zsírsavak és jelentős arányban jelenlevő nem szappanosítható anyagok visszaigazolják ennek a vajnak a vitathatatlan minőségű tulajdonságait: sérülések gyógyítása, felhámképződés serkentése, a bőrszövetek táplálása, nap káros sugarai elleni védelem, irritációk  nyugtatása.

 

JOJOBA:

Különleges zsírsavakat tartalmaz és hasonlóan érdekes módon hatol át a bőrön, mégpedig a szőrtüszőkön keresztül, úgy, hogy nem tömíti el azokat és úgy keveredik a faggyúval, hogy egy elzáródásmentes réteget kialakítva hagyja a bőrt lélegezni.

A magokból kivont olaj tulajdonképpen egy folyékony viasz, amely az emberi faggyúhoz hasonlít és igen eltérő a közönséges növényi olajoktól.

Érdekes a zsírsavprofilja (gadolinsav, erukasav, nevronicsav), figyelemre méltó mennyiségű polifenolokat tartalmaz, amelyek közül a tanninoknak köszönhető a száraz érzet a bőrön való alkalmazás után.

 

RIZS OLAJ:

A rizsolajat kisajtolják a friss rizsszemek bevonatából és létrejön egy érdekes összetételű olaj, fitoszterolokat, oryzanolt és ferulsavat tartalmaz. 

Antioxidáns, regeneráló és jó hatással van különösen az érett, elöregedett, élettelen bőrre.

 

SZKVALÉN:

Tiszta növényi származék, melyet az olívabogyóból nyernek ki, az oxidációval szemben kimagaslóan ellenálló, a felhám sejtjeihez hasonló szerkezetének köszönhetően magas affinitással bír a bőr iránt.

A szkvalén természetes módon megtalálható a bőrben, lévén a hidropilid film egyik fontos alkotóeleme.
Erősen serkenti a bőr természetes regenerálódó képességét, táplálja és hidratálja a bőrszöveteket.

A bőrre gyakorolt főbb jótékony hatásai: visszafogja a kiszáradási hajlamát, csökkenti vagy megelőzi a ráncosodást, mérsékeli a hámlást.
Többértékű kozmetikai hatóanyag, nem-zsíros szerkezete teszi, hogy nagyon kellemes a bőrön.

Könnyen áthatja a bőrt, rugalmasságot és hajlékonyságot kölcsönözve, növeli a vízáteresztő képességét, elősegítve a hatóanyagok szállítását. Ezáltal válik a minőségi kozmetikumok nélkülözhetetlen összetevőjévé.

 

VADRÓZSA OLAJ:

A vadon élő Rosa Mosqueta nevű cserje, a rosacea családba tartozik, a nálunk honos csipkebogyóhoz hasonló, csak az Andokban él, Chile és Brazilia területén.

Tüskés szára van, a virágai halvány rózsaszínűek. A virágok elhervadása és a szirmok lehullása után megmarad a vörös színű gyümölcs, a csipkebogyó, mely számos magot zár magába.

A nálunk honos csipkebogyóval azonos fajta, de a Chilei csipkerózsa – ahogy még nevezik, abban más, hogy jelentősen eltér a magok összetevőinek, a karotinoidoknak, az E, K és F vitaminoknak (linolsav și linolénsav) a koncentrációja.

A rosa mosqueta olaj akné, himlő, akár sebészeti beavatkozás következményeként keletkezett hegek és sebek csökkentését, eltüntetését segítő tulajdonságának köszönhetően széles körű elismerést nyert. 

Rendszeres használata segíti a bőr természetes regenerálódási folyamatát, serkenti a kollagén és elasztén termelődést, a sejtfal regenerálódását, a ráncok halványodását, az arcbőr feszesebbé válását.

 

MEGGYMAG OLAJ:

A meggymagolaj gátolja a bőr öregedését, antioxidáns hatású, rugalmasítja az érfalat és hidratál, magas E vitamin és flavonoid tartalmú, mint a legtöbb vörös gyümölcs.

 

SÁRGABARACKMAG OLAJ:

A sárgabarackból nyert olaj könnyed, a mandulához hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. Nem hagy nyomot, jól felszívódik a bőrbe és nem marad fényes tőle a bőr. A- és E-vitamin tartalmának köszönhetően erőteljes antioxidáns, így öregedésgátló és sejtmegújító hatását is élvezheted. A benne található fitoszterinek is lassítják az öregedési folyamatokat és javítják a bőr rugalmasságát, gyulladáscsökkentő, regeneráló, revitalizáló hatású.

 

GRÁNÁTALMAMAG OLAJ:

Sokoldalú jótékony tulajdonságokkal rendelkezvén jogosan vált elismert és értékelt kozmetikai hatóanyaggá.

A gránátalma elismerten kivételes tulajdonságokkal rendelkezik. Hasonlóan értékes a magvaiból kivont, antioxidánsokban, polifenolokban, fitoszterolokban és vitaminokban gazdag olaj is.

A gránátalmamagból nyert olaj egy sor olyan elemet tartalmaz, melyek rendkívül ritkán fordulnak elő a kozmetikában használatos növényi olajakban, például a pun sav, mely a teszteknek és tudományos kutatásoknak megfelelően, ígéretes regeneráló hatású a szövet szintjén, mikróba ellenes és gyulladásgátló hatású, javítja a bőr rugalmasságát.

CO2 kivonással a magokból:
A CO2 kivonásáról: egy szennyezésmentes ökológiai módszer, magas színtű technológiai eljárás, a préselést fölülmúló hatásfokkal. Ez a módszer szavatolja a kivonat maximális tisztaságát, a növény hatóanyagainak sérülésmentes és módosulás nélküli átvitelét.

 

ALLANTOIN – más néven fekete nadálytő

Serkentően hat a vérellátásra, növeli a sejtek regenerációs folyamatait. A gyökér áztatásos eljárással készült kivonata hatásos csonterősítő, csonttörés esetén elősegíti a hegképződést. Hám- és sejtképző hatása serkenti a sebgyógyulást. 

Az allantoin a kozmetikai készítmények összetételében fontos bőrregeneráló és szerkezetjavító tényező, hozzájárul a kollagén termelődéshez, felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat és megvédi a bőrt az irritáló tényezőktől.

 

ACMELLA:

Az Acmella Oleracea vagy régi nevén Acmella Spilanthes, Brazíliában honos növény, napjainkban egész évben virágzik a trópisi vidékeken. Madagaszkér szigetén és Reunion területén már évszázadok óta gyógynövényként használatos. Kozmetikai szempontból a magas alkilamid tartalmáért érdekes. 

Hosszú időn keresztül a bőrben található kollagén különleges figyelmet kapott, ami a védelmét, serkentését és javítását illeti. Ezzel a hatóanyaggal a figyelem  a kollagént körülvevő környezetre irányul, a bőr szerkezetének megerősítése lévén az új cél.

A bőr sűrűsége és feszessége gyorsan feljavul, csökken a bőr felületének a sprődsége, egyenetlensége. A kivonatnak egy jól meghatározott öregedésgátló hatása van, az alap mechanizmus a belülről történő feszítés.

 

Q10:

A Q10 koenzim az ubikinon, az E vitamin és a szkvalén szinergiája – egy, a szabadgyököket semlegesítő energikus antioxidáns. Különleges védelmet nyújt a bőr számára az oxidáló hatású stressz okozta korai elöregedése ellen, különösen a napfény hatásának kitett bőr esetén.

A Q10 koenzim kitűnő affinitást mutat a bőr iránt, elősegíti a bőr savköpenyének visszaállítását, visszaszorítja a kollagén lebomlását, csökkenti a ráncok mélységét és simábbá teszi a bőrt.

A Q10 koenzim vagy ubikinon és az E vitamin jelen van a bőrben természetes állapotban és fellép az oxidatív stressz nem kívánt hatásai ellen.

A bőr Q10 és E vitamin tartalma a kor előrehaladásával számottevően csökken, tény amely előidézi a bőr növekvő érzékenységét a külső hatások iránt.

Egy Q10 tartalmú termék hosszútávú rendszeres használata mérsékeli a ráncok mélységét, feljavítja a bőr állapotát és kinézetét.

 

E VITAMIN:

Az E  vitamin lényeges a bőr egészsége számára. Az E vitamin jelen van a sejtfalak lipofil részeiben. Erőteljes antioxidáns hatása van, védelmez a szabadgyökök romboló hatása ellen, gyulladásgátló és regeneráló hatású.

A Soins termékekben található E vitamin összetétele:

Növényi olajból származó alpha, beta, gamma és delta (α, β, γ şi δ) tokoferol sűrítmény (min.50%), kozmetikai és gyógyszerészeti tisztaságú. Összetételében tehát jelen van mind a 4 tokoferol, melyek együttesen hatékonyabbak, mint külön-külön.

 

KIS MOLEKULATÖMEGŰ HIALURONSAV:

A hialuronsav előfordul természetes módon a test különböző szöveteiben: a bőrben, az ízületi folyadékokban, a kötőszövetekben.

A hialuronsav képes nagy mennyiségű vizet magához vonzani és megtartani, ezáltal többek között teltséget és rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek.

A kor előrehaladtával a bőr hialuronsav tartalma fokozatosan csökken.  Kitűnő vízvisszatartó képessége segíti a bőr hidratálását, egységesítését és feltöltését, kisimítását, enyhítve a ráncok és finom vonalak kinézetét.

 

Ylan-ylang

A világ összes illata…. 

Ylang-ylang a Comore szigetek virága. Dél-Afrika partjai mentén a Comore-szigetcsoport hegyei törnek a magasba az Indiai-óceán meleg hullámaiból.

A trópusi szigeteknek különleges flórája és faunája van, melyet egy aranyló virág koronáz meg.

A neve ylang-ylang, ami azt jelenti, hogy a virágok virága. Ez a parfümgyártás egyik legértékesebb illata. Desztillált aromáját több, mint 300 illatkompozícióba találjuk meg.

Lélektani szempontból, az előbb elsorolt tulajdonságokon kívül, ez az illóolaj élesíti az érzékeket, enyhíti a félelemérzetet, a féltékenységet, dühöt, frusztrációt.

A kozmetika terén is értékelt illóolaj: a készítmények kiváló illatosítója, képes a faggyúképződés szabályozására, hasznos a vegyes arcbőr ápolására.

 

ITT A VÉGE!

IGEN MIND EZT A SOK CSODÁT TETTÜK BELE EGYETLEN TERMÉKÜNKBE, MELY 2018 LEGJOBB NATÚR KOZMETIKUM DÍJAT NYERT A GOODSTUFF SZERINT 🙂

 

További információk

Tömeg 40 g

2 értékelés a Éjszakai ránctalanító bomba-hez

  1. Értékelés: 107 / 5

    folyoangela (megerősített tulajdonos)

    Tökéletes választás lett a krém, újságban olvastam róla. Az arcom szereti, pont rám szabták. Más krémet is kifogok próbálni ha elfogynak a kapott termék minták.

  2. Értékelés: 107 / 5

    sterczl.adrienn

    Imadom, kellemes illat, gyors felszivodas, zsiros erzet nelkul. Extra puha bor reggelre. Fantasztikus egy krem! A legjobb valasztas!

Írj értékelést
Az oldal tetejére

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, és az első megrendelésedhez ajándékot adunk!