English
Főoldal > Blog > Újévi fogadalmak

Újévi fogadalmak

Újévi fogadalmak

Újévi fogadalmak egész évre, hogy az álmaid könnyebben váljanak valóra

 

Az év eleji lendület igen hamar elillan a szorgos hétköznapokban. De mit tehetünk azért, hogy ez a lendület ne csak 2 hétig tartson? Mit tehetünk azért, hogy egész évben szokás legyen az amit megfogadtunk és jövő ilyenkor ne újra ezeket a fogadalmakat tegyük?

Kezdük az elején!

 

0. Írjuk össze a fogadalmakat!

 

 

Tegyük jól látható helyre a lakásban! Akár hűtőre, akár a fürdőszobába a tükör szélére, vagy írjuk bele a telefonunkbe és nézzünk rá többször a nap folyamán! Fogalmazzuk meg magunknak, miért is jó nekünk, ha elérjük célunkat! Egészségesebbek leszünk? Jobban fogjuk magunkat érezni? Több bókot kapunk?

1. Reális célokat tűzzűnk ki!

 

 

Nagyon fontos, hogy amikor meghatározzuk céljainkat olyanokat tűzzűnk ki, amit reálisan és reális időn belül meg is tudunk valósítani!

Ne akarjunk 1-2 hónap alatt 10-15kg fogyni! Apró lépések mindig célravezetőbbek és ha mégis gyorsabban teljesül csak pozitív lesz a "csalódás" nem pedig kudarc.

 

2. NE kényszer legyen, hanem kihívás!

 

 

Próbáljunk meg rövidebb időtávokra kitűzni apróbb megvalósítható célokat és ezek mint kihívás éljük meg, ne pedig kényszernek! Ha rövidebb időtávokon 1-2 hét reális célt tűzűnk ki és az sikerül megvalósítani, lendületünk sokkal tovább kitart!

 

3. Szokás legyen a fogadalomból

 

 

Szokásokat sokkal könnyebb betartani és nem érezzük kényszernek! Alakítsunk ki olyan szokásokat, melyek megkönnyítik a hétköznapokat. Pl. ha fogyókúráról beszélünk, sokkal könnyebb betartani, ha minden este előkészítjük a következő napi étkezéseinket egy dobozba és ezt magunkkal visszük. Kisebb az esélye annak, hogy abban bízunk, hogy majd megvesszük amit kell vagy majd bekapunk valamit. Általában akkor felejtünk el inkább enni, vagy olyan ételt fogyasztunk ami nem illik bele a diétánkba.

Vagy bőrunk védelmében készítsük ki a kis krémeinket a fürdőszobába és fürdés után minden legyen kéznél! A vattakorong a sminklemosáshoz, az éjszakai krém a regeneráláshoz és a testvaj bőrünk szépségért.

 

4. Keressünk támogatást

 

 

Akár interneten Facebook csoportokban keressünk fogadalmunkhoz illő csoportot, iratkozzunk fel és próbáljunk olvasni motiváló gondolatokat, melyek nap mint nap majd segít álendíteni a nehéz pillanatokon.

Vagy keressünk egy barátnőt vagy kolléganőt és kezdjük vele a fogadalmak betartását. Vagy egyszerűen csak kérjünk támogatást akár a párunktól.

 

5. Ne legyünk türelmetlenek

 

 

Próbáljunk meg kis időtávokra kitűzni célokat. Ne akarjunk túl hamar elérni célt, mert akkor csak csalódunk ha nem teljesül.

 

6. Tartsunk ki!

 

 

Próbáljunk meg kitartani célunk mellett! Minden sikerülhet, amit csak szeretnénk!

Ne hagyd, hogy a lustaság uralkodjon az álmaid felett. Urald Te az álmaidat! Próbálkozni szabad, Elrontani szabad, de TALPRAÁLLNI KÖTELEZŐ!

 

Segítünk, hogy szépséged még tündöklőbb legyen idén! A legjobb minőségi natúr kozmetikumaink közül bőröd igazán szép és hidratált lesz.

Kattints a szuper SOINS termékekért: http://soins.hu/index.php?id=termekek&page=2

 

 

MINDEN TERMÉKÜNK:

  • parfüm mentes
  • parabénmentes
  • színezékmentes
  • kőolajmentes
  • állati kísérletektől mentes
  • szilikonmentes
  • pálma olaj mentes 
  • SLS mentes
  • propilénglikol mentes
mennyiség