English
Főoldal > Blog > Színterápia az öltözködésben és a kódolt ...

Színterápia az öltözködésben és a kódolt színek

Színterápia az öltözködésben és a kódolt színek

 

Éled a természet, kibújnak az első virágok a földből és ahogy kisüt a nap szinte kicsattanunk a boldogságtól. Színes az egész világ újra. Elmúlik a sötét komor tél és a tavasz napsütést és milliónyi apró virágot hoz. A színek pedig érzéseket közvetítenek.

 

Bátran használd a színeket és befolyásold vele a környezetedet és saját érzéseidet. Ha éppen levert vagy és kimerült használj bátran színeket, hogy a hangulatodat helyre állítsd.

 

A legjobb időszak arra, hogy magunkat és környezetünket is megújítsuk.

 

A tavasz színei, terápia az öltözködésben. Űzd el a rosszkedvedet a színekkel!

 

 

Használd őket a ruhatáradban, vagy csak kiegészítőben.

Érezd, ahogy a tested a színeket viselve feltöltődik és mosolyog.

 

 

Rózsaszín: 

 

 

Atisztaság, a romantika és a tavasz egyik legmeghatározóbb színe. A férfiak szemében, a tiszta lelket, a lágy jellemet és a nőiességet jelképezi.Ez a szín sokkal természetközelibb mint gondolnád. A finom lelkűség jelképe. Ha ezt a színt viseled, a férfiak imádni fognak. Nagyon elegáns akár feketével is hordani. Egy rózsaszín ing, vagy felső alap darabnak kell lennie minden nő ruhatárának. Ez a szín, nemcsak környezetednek, de számodra is igen jó hatással bír. Segít megtalálni a lelki békédet.

 

Sárga:

 

 

A nap színe. Meleget és lelkesedést sugároz. Örömmel és boldogsággal kötik össze. Aki a sárgát viseli a magabiztosságot sugározza. Élénkíti az idegrendszerünk ezért igazán csak az igazi tavaszi napokra érdemes viselni. Emellett ez a szín stimulálja a szervezetet és inspirál is. Így ha kreatív munkát végzel, mindenképp szerezz be akár egy sárga kiegészítőt, mely segíti a kreatívitásodat. Erőt ad a mindennapokhoz. Egy sárga póló vagy nyaklánc képes egész napra vidámságot vinni a napodba. Ha még nem is igazán a Te színed és elképzelni sem tudod, hogy viseld, akkor is szerezz be egy kiegészítőt és a nehezebb napokon viseld magabiztosan!

 

Zöld:

 

 

A színskála közepén található. Talán ezért is a harmónia és a béke színe. A megújulást hozza el neked. A természet, a növekedés és az általános regenerálódás színe. Csökkenti a kimerültséget és a fáradtságot. Az elégedetlenség érzését is jó irányba tereli. Bátran használd, hisz ez lett 2017 színe is. Egyre több zöld ruha jelenik meg a boltok polcain és a kirakatokban. Bizton állíthatjuk, hogy ez a szín jó hatással lesz rád és a környezetedre is. Ha a zöld mellett döntesz, hamar észre fogod venni, hogy kimerültséged és rosszkedved hamar elillan.

 

Kék: 

 

 

 

A kék alapvetően egy hideg szín, de egy meleg színnel kombinálva kitűnő kontrasztot ad és feldobja a ruhatáradat. A kék a béke és a nyugalom érzetét kelti. Nyugtatóan hat a viselőjére és a környezetére. A kék színt különböző betegségek esetében is nagyon hatékonyan alkalmazzák. A színterápia során segít a betegségek kezelésében, mint például a pajzsmirigy-túltengés vagy akár a torokgyulladás.  Ez a szín, pirossal és fehérrel kombinálva oly divatos és magabiztos, hogy nagy világmárkák tömkelege szívesen használja kollekciói kialakítása során.

 

Piros:

 

 

Szintén egy meleg szín. Az agy a piros szín hatására aktív működésbe hozható. Izgató, stimuláló hatása révén egy feltűnő szín, melyet igazán méltán érdemes viselni. A szenvedély színe. Csak olyan napokra ajánljuk, amikor igazán magunkba érezzük az erőt, vagy éppen ezzel szeretnénk erőt sugározni. A hangulat fokozására kifejezetten ajánljuk. Az egyik legforróbb szín, a férfiak szemében, a piros és a vörös árnyalat igazi dívát takar, egy olyan nőt, aki magabiztos és akit meg kell hódítani. Odavonzzák a tekinteteket és a figyelmet. Energiát méltán ezzel a színnel kell hangsúlyozni.

 

 

2017 színe Patone zöld

 

 

 

A szín jellemzője a lomb zöld árnyalat. A kiválasztott szín a kísérletezésre, vizsgálatra és feltalálásra ösztönöz.

Ezt láttátok már? A szín hivatalos videója: https://www.youtube.com/watch?v=UmJdYwX3S2k

 

Tudtad?

 

 

A szívünknek fontos események jobban sikerülnek, ha például rózsaszín pólót viselünk.

Akinek például előadást kell tartania, vagy bármi más módon a nyilvánosság elé lép, türkiz sállal fokozhatja ékes szólását.

A vizsgadrukktól szenvedő gyerekekre húzzunk sárga pólót vagy pulóvert!

Jól illik a fehér ahhoz, aki magánéletében vagy munkájában újrakezdés előtt áll.

 

 

Minden termékünk:

 

 parabénmentes  színezékmentes  kőolajmentes  parfüm mentes  állati kísérletektől mentes  szilikonmentes  pálma olaj mentes

mennyiség