English
Főoldal > Blog > 5+1 tipp, hogy a kiszemelt férfi ...

5+1 tipp, hogy a kiszemelt férfi fejét könnyebben elcsavard!

5+1 tipp, hogy a kiszemelt férfi fejét könnyebben elcsavard!

 

 

Csábítás mesterfokon

 

Mondhatnánk, hogy csábításból jeles leszel!

5+1 tipp, hogy a kiszemelt férfi fejét könnyebben elcsavard!

 

1.  Hordj magassarkút

 

 

A magas sarok a nőiesség jelképe.

A nőnek magabiztosságot ad, a férfiak pedig imádják a gyönyörű hosszú lábakat. A férfiaknak azt az üzenetet hordozza, hogy készen állsz a csábításra. Sőt! Egyenes tartást kölcsönöz. Még te sem láttál szerintem olyan nőt, aki magassarkúban görbén jár! Ez az egyik nagy előnye.

 

 

2. Hordj szolid sminket

 

 

A kevesebb néha több!

Használj föld színeket vagy a szemed színéhez legjobban illő lágy színeket. Csak szolidan sminkelj. A jó smink alig látszik, de mégis tökéletesen fed. Csak annyi sminket használj, hogy arcod előnyeit kiemelje.

 

3. MOSOLYOGJ

 

 

Ha őszinték vagyunk, ez a legfontosabb!

A mosoly, a szolid humor a nevetés minden férfit el tud csábítani! Sőt akkor is szexi tud lenni, ha egy bizonyos kor körül már a mimikai ráncokat is kiemeli. (erre valóak a csodás SOINS ránctalanító krémek:)) A férfiaknak igenis fontos a humor és az, hogy egy nő megnevettesse őt, ettől méginkább a teremtés koronáinak érzik magukat!

 

4. A megfelelő ILLATOT válaszd

 

 

Válaszd ki a saját illatod és használd úgy, hogy az diszkrét, de izgató legyen.

A találkozáshoz és eseményhez megfelelő illatot válaszd ki. Egy esti programhoz vagy egy vacsorához, nyugodtan válaszdhatod az erősebb nőies illatokat. De egy nappali rohangálós, kirándulós programhoz válassz inkább könnyű és üde illatokat!

Ami számodra a tökéletes illat az lehet más számára nem igazán tetsző. Így próbálkozz ismert illatokkal és kérd ki a véleményét barátaidnak. Kérj tanácsot egy illatszakértőtől.

Tudtad?

Egy tudományos kísérlet szerint a férfiak leginkább a vanília és fajhéj illatokat kötik a szexuális ingerekhez.

 

5.  A tökéletes ruha

 

 

A szoknya a csábítás koronája.

Szinte nincs olyan férfi, aki ne szeretné a kiszemeltet szoknyában látni. Egyszerűen rajonganak a szoknyáért!  De a csábítás egyik alapszabálya, hogy ne mutass meg mindent egyszerre. Ne fedj fel mindent elsőre. A férfi nemcsak a vadászatot élvezi, hanem a kicsomagolást is:)

 

+1. Bizz magadban!

 

 

Legyél magabiztos, de ne hivalkodó. Fontos, hogy egészséges önbizalommal rendelkezzünk a csábításhoz. Higgyük el, hogy a legjobbak vagyunk!

 

A csábítás egyik fő taktikája, ha kicsit titokzatosak maradunk. Ne fedjük fel elsőre minden titkunkat. Figyeljünk a testbeszédére. Ha zárkózott, próbáljuk oldani a hangulatot. Ha akár a karját megérinted, amikor beszélsz hozzá, egy kontaktust alakítasz ki, melytől a másik fél is oldottabb lesz, és valamiféle megmagyarázhatatlan bizalmi kapcsolat kezd el kialakulni köztetek.

 

Ne feledd, nincs szükség különleges képességre. Add önmagad, figyelj a másikra, csábíts, ügyelj a fent leírtakra és élvezd az együtt töltött időt Vele!

 

 

mennyiség