English
Főoldal > Bemutatkozás

Bemutatkozás


Bemutatkozás            Budai Edina vagyok a Soins Natúr Kozmetikumok megalkotója.

 

 

 

 

Mielőtt kifejlesztettem volna saját natúr kozmetikum termékcsaládomat évekig küzdöttem a bőrirritációval. Nem találtam meg azt a krémet, ami nem csak jó a bőrömnek és segítséget nyújt, de még káros anyag mentes is.  Egy évtizeden át kerestem a megoldást, hogy megtaláljam azt a krémet, amelytől nem vörösödik ki a bőröm és kellő gondossággal hidratál.

Kísérletezéseim során azt figyeltem meg, hogy egy-egy összetevő még nem jelent önmagában megoldást. Így a legjobb szakemberek segítségét kérve kifejlesztettem a piacon egyedülálló módon, azokat a kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmazó vizes alapú krémeket, amik hidratálják bőrt és a különböző bőrproblémákra megoldást jelentenek.

Megalkottunk egy olyan szépségápolási termékcsaládot, amely nem tartalmaz mérgező vegyszereket, kémiai anyagokat, kőolajszármazékokat, parabént, illatanyagot, színezőanyagot és még sok-sok mesterséges összetevőt.

 

Termékeink előállítása során a legfontosabb az, hogy a legjobb minőségű természetes alapanyagokkal dolgozzunk.

Hiszünk abban, hogy az egészség tudatosságban a bőr egészséges ápolása is nagy szerepet játszik. Hiszünk abban, hogy káros anyagok nélkül is lehet kezelni a bőrproblémákat. Gyakran még jobban, mint minden vegyszerrel rendelkező krémmel.

Hiszünk abban, hogy igenis fontos bőrünk védelme és babánk természetes ápolása már a kezdetektől.

Büszkék vagyunk a sok-sok vásárlói visszajelzésre, hogy termékeink hatékony segítséget nyújtanak és a lehető legjobb gondoskodást adják!

Termékeink összetevői ökológiailag certifikált minőségűek, CPNP regisztrációs számmal rendelkeznek.

Szakmai partnerek:

Dr. Juhász Ágnes biokémikus

Vass Katalin vegyész-gyógyszerész analitikus