Szállítási információk

A megrendeléseket az MPL Futárszolgálata szállítja a rendeléskor megadott címre.

Megrendelőink számára három lehetőséget biztosítunk:

  • házhozszállítás
  • postahelyi átvétel
  • MOL postapont.

A csomagokat 1-2 munkanapon belül eljuttatjuk a megrendelőhöz.

A Soins nem szállít csomagot, nincs saját futárszolgálata. A megrendelt termékek kiszállítását az MPL végzi, a megadott határidőt az MPL Posta futárszolgálat határozza meg. A csomag esetleges késedelméért a Soins nem vállal felelősséget. Amennyiben a megrendelés nem érkezik meg, kérjük ennek jelzését e-mailben, vagy telefonon, és azonnal intézkedünk.

Fizetési információk

  • 3.000 Ft – 9.000 Ft: 990 Ft. utánvét opció esetén
  • 3.000 Ft – 9.000 Ft: 890 Ft. utalás opció esetén
  • 9.001 Ft felett: díjmentes

Megrendelőink utánvéttel és átutalással egyenlíthetik ki a megrendelés összegét. Utánvét esetében a kézbesítéskor fizethetik ki az összeget a vásárlók. Az utánvétnek plusz költsége nincs. Átutaláskor az összeg beérkezését követően tudunk szállítatni. Utaláskor az alábbi adatokat szükséges megadni:

 

Kedvezményezett neve: Soins Natúr Kozmetikai Kft.

Kedvezményezett bankszámlaszáma: 10402018-50526770-90901007

Megjegyzés: a megrendelő neve

Tudnivalók a natúrkozmetikumokról

Minden termékünket a legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel készítjük. A legjobb minőségű, természetes összetevőket használjuk. Ilyenek a különböző növényi olajok (pl. az édes mandula olaj, kakaóvaj, shea vaj, ligetszépe olaj), a vitaminok (pl. A-vitamin, E-vitamin), illetve olyan értékes hatóanyagok, mint a panthenol, az allantoin és a Q10.

Termékeink összetevői ökológiailag certifikált minőségűek, CPNP regisztrációs számmal rendelkeznek.

A vegyszerek, a szilikon, a parfümmel dúsított krémek, a pálmaolajat, a kőolaj származékok, a parabén, az illatanyagok, a színezékek mind-mind olyan mesterséges anyagok, melyek a véráramba jutva komoly problémákat jelentenek az emberi szervezetre. Felgyorsítják bőr öregedési folyamatát, illetve allergiás reakciókat válthatnak ki.

További kérdésed van? Lépj kapcsolatba velünk!