Valentin-napi programajánló

Szinte hihetetlen, hogy milyen gyorsan repül az idő: mintha csak pár napja lett volna Szilveszter, pedig már lassan február közepénél járunk, ami egyben azt is jelenti, hogy hamarosan itt a Valentin-nap. Sokan nagyon várják ezt a napot, hiszen szeretnének kedveskedni szerelmüknek, ami néhányunk számára igazi kihívás évről-évre.

Nos, azoknak, akik ötlet híján vannak hoztunk most pár tippet, amivel igazán különlegessé tehetik az idei Valetin -napot! 

Saját készítésű meglepetés vacsora

Nem minden háztartásban evidens, hogy valaki mindig főz, ezért is lehet nagyon különleges egy titokban elkészített vacsora, amelynek garantáltan örülni fog minden kedves szerelmes. Ha még különlegesebbé akarod tenni ezt az alkalmat, tálalhatod picit extrább öltözékben, és persze egy apró kis meglepetés sem maradhat el! 

Páros masszázs

A kényeztetés mindenkinek jár, és mi is lehetne jobb program egy páros masszázsnál? Szerencsére ez a szolgáltatás egyre több településen elérhető, így nem csak a fővárosiak vannak előnyben. A lényeg az, hogy időben foglalj időpontot! 

Wellness hétvége

Februárban még az idő is tökéletesen alkalmas arra, hogy egy egész hétvégét végig áztassuk magunkat: szaunázzunk és pihenjünk 2-3 napon át. Az utazás mindig szuper program és egy kis városnézés, séták mindig tudják fokozni az együtt töltött időt.

Sétahajózás

Mi is lehetne romantikusabb, mint egy gyönyörű esti sétahajózás vacsorával egybekötve?! Egy pohár pezsgő, egy kellemes tánc és persze egymás társasága varázsolják majd felejthetetlenné az estét!

Festés

Szintén különleges programnak bizonyul a közös képfestés: számos rendezvényre lehet már befizetni, ahol egy általunk kiválasztott képet készíthetünk el egy oktató útmutatásai alapján, miközben finom koktélokat is fogyaszthatunk

Ajándék

Akadnak olyanok is, akik nem szeretnek programozni, inkább egy figyelmes ajándékkal lepik meg kedvesüket. Az örök aduászok ebben az esetben az ékszerek, a parfümök és a kozmetikumok. Szerencsére nálunk mindent megtalálsz, aminek szerelmed igazán örülne: lepd meg néhány prémium krémmel, vagy válassz csomagajánlataink közül! 

 


Leave your thought here