Romantikus randevúk otthon

Bezártság ide vagy oda, a romantikus programokról nem kell és nem is szabad lemondanunk! Az otthon, együtt töltött idő kezdetben ajándéknak tűnhet, de sok kapcsolatot próbára is tehet, illetve könnyen egyhangúvá válhatnak a mindennapok. Csak úgy, mint “normál esetben”, ez alatt az időszak alatt is (sőt, talán még jobban!) oda kell figyelnünk egymásra: aktuális cikkünkben hoztunk néhány kreatív, bájos programötletet, csakis a romantika jegyében!

 

Felolvasás

Mi sem lehet romantikusabb egy úgynevezett felolvasóestnél! Napközben van időtök átgondolni, hogy melyek azok a művek, amelyeket igazán szerettek, és amelyeket szívesen megosztanátok egymással. Este jöhet a hangulatteremtés: nyissatok ki egy üveg finom bort, tegyetek be egy hangulatos zenei albumot és kezdődhet a “fellépés”. Biztosak vagyunk abban, hogy különleges élmény lesz meghallgatni egymás előadásában kedvenceiteket, s ki tudja, talán ez is rendszeres program lehet majd a jövőben!

 

Kuponok

Tudod, hogy minek örülne igazán a párod? Gondold végig és készíts egy listát az örömszerző faktorokból, majd következhet az alkotó szakkör. Ragadj kartont, ceruzát, festéket, ollót és gyárts kedves kis vidám “kuponokat”, amelyeknek a hátuljára a fent említett listából írj egy-egy elemet. Például: kényeztető masszázs vagy ágyba-reggeli, a lehetőségek csupán a képzeleteden s a kreativitásodon múlnak! Ha készen vagy, add oda őket a kedvesednek ( vagy például rejtsd a párnájára, hogy biztosan megtalálja) és magyarázd el a használati utasítást: minden héten beválthat nálad egyet a kuponok közül, – ezzel tutira leveszed majd a lábáról!

 

Társas est

Biztosak vagyunk abban, hogy vannak kedvenc társasjátékaitok, és olyanok is, amelyeket már régen nem vettetek elő. Irány a szekrény: most leporolhatjátok rég nem látott barátaitokat, akik garantáltan örülni fognak majd a “találkozásnak”. Délután készítsetek kis szendvicseket, sütiket és egyéb finom harapnivalókat, majd este kezdetét is veheti a társasjáték party!

Érdemes lehet új játékokat is kipróbálni: válogassatok együtt online, önmagában már ez is egy külön program lehet!

 

Apró ajándékok

A figyelmesség mindenkinek, mindig jól esik, ezért most sem szabad elfeledkezni róla! Egy apró meglepetés biztosan mosolyt csal majd a párod arcára, legyen szó akár egy ajakápolóról, egy kézkrémről, egy édességről vagy épp egy csinos ruháról. Az ajándékozást pedig igazán különlegessé is teheted: kincskeresés gyanánt rajzolhatsz például térképet a “megtaláláshoz”, vagy épp egy fejtőrő lehet a meglepi nyitja!

 

Kérdezz-felelek

 Mi sem hozhatna közelebb egymáshoz, mint egy alapos személyes kvíz? Írjatok egy kérdés-listát magatoknak, és egy hangulatos estén tegyétek fel őket egymásnak. Lehet, hogy sok újdonság derül ki a másikról, valamint biztos sok mosolyt csal majd az arcotokra a régi emlékek felelevenítése! 

 

“Kiöltözős” vacsora 

Éttermek hiányában sem kell lemondani az elegáns vacsorákról, sőt! Válasszatok ki közösen egy általatok kedvelt vendéglátóegységet, vagy épp olyat, amit még nem próbáltatok ki, és rendeljetek tőlük házhoz. Vigyázat: nem csak úgy dobozból, kanapén eszegetés van, adjátok meg a módját az étkezésnek! Tegyetek fel szép terítéket, nyissatok ki egy üveg finom bort és öltözzetek szép ruhába!

 

Reméljük, hogy aktuális blogunk inspiráló volt számotokra. Jövő héten hasonlóan kreatív, izgalmas bejegyzéssel jelentkezünk!


Oszd meg a véleményed