Mindent az alma őssejtről és csodálatos hatásáról

Ahogy múlnak az évek bőrünk veszít nedvesség tartalmából és megereszkedik. Már egészen fiatal korban húszas éveink elején kialakulnak a ráncok/mimikai ráncok, de ekkor még szinte észrevehetetlenek. Az idő előrehaladtával ezek a ráncok mélyülnek és ha nem törődünk bőrünkkel igencsak látványosak és maradandóak lesznek.

Ezért fontos már a ráncok megjelenése előtt vagy kezdetén a megfelelő bőrápolás. A svájci alma őssejt megoldást jelent a már kialakult ráncok kezelésében is.

Külföldi tudósok és kutatók egy csoportja felfedezett egy ritka almafajtát (Uttwiler Spätlauber), melynek kivonatából származó őssejtjei képes a bőrt megfiatalítani. Rendkívüli hatása világszerte elismert. Ez az alma veszélyeztetett fajta. Hihetetlen sokáig képes fonnyadás nélkül megőrizni nedvességtartalmát. Gazdag növényi tápanyagokban, fehérjékben és olyan sejteket tartalmaz, amelyeknek nagyon hosszú az élettartalma.

Egy új technológiával kutatók képesek voltak e ritka almafajtából kivonni az növényi őssejtet. Számos kutatás után pedig kiderült, hogy az emberi bőr rendkívül jól felszívja az alma őssejtet, így fokozva a bőrsejtek hosszú élettartalmát. Nemcsak védi bőrünk saját őssejtjeit, de kiváló kor-késleltető és ránctalanító hatásáról is elhíresült.

Ez a különleges svájci alma őssejt kivonat stimulálja az öregedő bőr sejtjeit, csökkenti a ráncok mélységét és megelőzi a kialakulásukat. Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy ez az egyedülálló őssejt szérum képes növelni a bőr rugalmasságát, feszességét. Fiatalos és sugárzóan bársonyos bőrt érhetünk el használatával.

PhytoCellTec Malus domestica díjnyertes svájci alma őssejt szérum egy szabadalmaztatott Iiposzóma készítmény.


Leave your thought here