Minden, ami egy tökéletes csajos naphoz kellhet

Hamarosan itt a tavasz és nem csak testünknek, hanem lelkünknek is szüksége van a megújulásra, erre pedig igazán remek alkalom és segítség is egyben egy igazán pihentető csajos nap. A legtöbb hölgy számára biztosan nagyon ismerős a kifejezés, na és persze ahány ház, annyi szokás: most eláruljuk, hogy nálunk miből áll egy olyan nap, ami csak és kizárólag rólunk szól!

 

Egyedül vagy barátnőkkel?

Nem vagyunk egyformák, ezért nem mindenkinél egyforma a metódus: van, aki jobban szeret egyedül relaxálni és bőven akadnak olyan nők is, akik a barátnők társaságát részesítik inkább előnyben. Mi abszolút az utóbbi csoportba tartozunk, hiszen együtt jobban szeretünk filmezni vagy akár a konyhában kotyvasztani, nem csak a pompás szórakozás garantált, hanem a kacagással töltött percek is!

 

Napirend

Persze semmi sincsen kőbe vésve, de egy programterv összeállítása mindig remek móka, mi az elfoglaltság hosszától függően reggeltől estig előre megtervezünk mindent. Ezzel együtt az előző napokon elő tudunk készülni és beszerezhetjük a szükséges hozzávalókat.

 

Irány a város!

Tovább fokozhatjuk a hangulatot, ha együtt indulunk egy bevásárlókörútra: egy új ruhadarab vagy épp néhány egészséges sütemény nem hiányozhat a tökéletes napból!(Emellett pedig közösen is intézhetjük a bevásárlást…)

 

Elő a hajpántot!

Ha túlvagyunk a városi kiruccanáson, ideje nekivetkőzni és belekezdeni az igazán pihentető programokba. Készítsük össze a nassolnivalókat, töltsünk le néhány könnyed filmet és bújjunk a kedvenc otthoni ruhánkba, majd  irány a fürdő!

 

Nincs csajnap kozmetikumok nélkül!

Egy hidratáló pakolás vagy egy rutinkezelés nem hiányozhat a programból: minden esetben kezdjünk egy alapos arctisztítással, folytassuk egy kiadós radírozással és jöhet a hidratálás, ne feledd, nálunk mindent megtalálsz! Essential családunk a napi rutin minden lépését tartalmazza a teljes körű ápolásért és hidratálásért, de 3 in 1 arctenjünket is imádni fogod, az olívamagos radírunkért pedig egyenesen odáig leszel. Ha tested minden porcikájára gondolni akarsz, akkor ajánljuk figyelmedbe a narancsbőr elleni chili olajunkat, már csak a hangulat felpezsdítése érdekében is! ( Ha inkább a konyhában állítanál elő valamit, nézz rá Facebook és Instagram oldalunkra, ahol Edina mindig szuper recepteket oszt meg!)


Oszd meg a véleményed