Mi mindenre használhatod a Soins arctisztító tejet?

Sminklemosó, Tisztító, Ápoló egyben!

Tudod mire használd a SOINS mandula olajos és aloe vizes arctisztítót?

SOINS Arctisztító tej 3in1 – Sminklemosó, Tisztító, Ápoló – 3in1 SOINS artisztító tej, amire minden Nőnek szüksége van a fürdőszobában. Organikus alapanyagokból frissen készítettük Neked.

Nem csípi a szemet sminklemosáskor, nem szárítja a bőrt, nem lesznek vörös foltok az arcon. Ha valami egy jó sminklemosó nem hiányozhat a Nők fürdőszobai kelléktárából. Egy igazán jó sminklemosó kincset ér. Ha ezt kipróbálod, többé nem fogsz más arctisztítót, sminklemosót és arctejet választani.

Ezt egy termékben a SOINS Mandula olajos és alie vizes arctisztító tejében megtalálod!

Sminklemosó

Egyszerűen csak mártsd bele a pamacsod a tiszító tejbe, majd töröld át az arcod és távolítsd el a sminked. Nem csípi a szemed, így nyugodtan használhatod a szemfesték lemosására is. Sőt, kifejezetten ajánlott ezzel tisztítani a szemet, mert sok más sminklemosóval ellentétben, nem tartalmaz káros anyagokat, így nem gyullad be a szem. Nem tartalmaz alkoholt és parfümöt sem, ami szintén allergiás reakciót válthat ki.

Tisztító

Nemcsak a smink lemosására, hanem a környezeti hatások által rátapadt por, mikropor és egyéb biológiai szennyeződések lemosására is tökéletesen alkalmas. Könnyedén és minden zsíros érzés nélkül tisztítja meg az arcbőrt.

Ápoló

Értékes mandula olajnak köszönhetően a bőr nem szárad ki könnyen, hosszabb ideig használva segíthet a szem alatti karikák halványításában. Sejtmegujító hatása révén a bőr hidratáltabb lesz. Az aloe pedig köztudottan az egyik legértékesebb növények táborát erősíti. Fiatalít, hidratál és még ránctalnít is. Sokrétű gyógyhatással rendekezik. Gyulladáscsökkentő hatású és a  legerősebb szépség szérum.

Így használd:

  • Vattapamacsodat mártsd  bele az arctisztító tejbe
  • Töröld át vele az arcodat
  • Távolítsd el a sminked – nyugodatan használhatod szemkörnyéken, nem csípi a szemet
  • Nem kell lemosni

Ha nincs rajtad smink, akkor nyugodtan használhatod akár napközben is, hogy felfrissítsd vele az arcodat! Használd nappali és éjszakai ránctalanítónkat mellé, hogy a legpuhább és bársonyosabb bőr hatását elérd.


Oszd meg a véleményed