Megérkezett a S O I N S Super Shine

Már nagyon vártuk a pillanatot arra, hogy bemutathassuk Nektek új termékeinket: a Super Shine tusfürdőt és a Super Shine testápolót

E termékek különlegességét az ünnepi hangulat adja: ásványi pigment tartalmuknak köszönhetően ellenállhatatlanul ragyogóvá teszik a bőrt, a sárgabarackmag-, a meggymag olaj és a kokum vaj pedig a hosszan tartó, intenzív hidratálásról gondoskodnak. 

Illatukat tekintve fekete erdei gyümölcsös jegyeket hordoznak, amit Tahiti Kókusz virággal bolondítottunk meg.

Mesés újdonságaink átütő erejét az összetevőknek köszönheti, ismerkedjünk meg velük most kicsit közelebbről is!

 

Sárgabarackmag olaj 

A hidegen préselt sárgabarackmag olaj az egyik legkülönlegesebb és legkiválóbb elixír önmagában, valamint a kozmetikumok világában is egyaránt. Kimagasló A-vitamin tartalma miatt rendkívüli hidratáló hatással bír, ezért elsősorban a vízhiányos-, az érzékeny-, és az érett bőr számára jelenti a hatékony, gyors és egyben gyengéd megoldást.

Nyugtató hatású, így nagyszerűen kezelhető vele a száraz, és a gyulladásos bőr is, így nem csak az arckrémek, hanem a testápolók és a fürdetők kedvelt, fő összetevőjeként is használják. 

Természetesen minden bőrtípus esetén megállja a helyét: táplál, hidratál, kényeztet és nem szárít: ezért a hideg évszakokban kifejezetten ajánlott a sárgabarackmag olaj felhasználásával készült termékek használata. Ha ez önmagában nem elég indok az ilyen típusú termékek beszerzésére, annyit mondunk: ellenállhatatlan marcipán illat. 

 

Meggymag olaj

A mindennapok során és a kozmetikában is számos gyümölcs magjainak esszenciáját használják előszeretettel, a meggymag kivonata viszont kimondottan különlegesnek számít: magas antioxidáns-tartalmának köszönhetően védi a bőrt azoktól a kártékony molekuláktól, amelyek megrongálják az egészséges sejteket. 

Serkenti a vérkeringést, így fokozza a sejtek aktivitását, magas E-vitamin tartalmának köszönhetően pedig hidratálja, feszesíti a bőrt. Öregedésgátló, bőrfiatalító funkciója szinte nélkülözhetetlen, mindezek mellett pedig rendkívüli regeneráló hatással is bír. 

Kokum vaj 

Sokan nem ismerik, pedig szinte a legértékesebb növényi vaj a kokum. Ezt a különleges alapanyagot a Dél-Amerikában honos kokum fa gyümölcsének magjából préselik, trigliceridekben gazdag, kemény zsiradék, amelyet az indiai konyhában előszeretettel használnak főzéshez, a kozmetikai iparban pedig főként különböző hidratálókrémek alapjaként tartják számon.

Különös, de a kokum vaj önmagában nagyon kemény, a bőrrel érintkezve azonnal olvadásnak indul, könnyen, gyorsan szívódik fel és nem hagy zsíros érzetet maga után. 

Most, hogy megismerkedtetek új natúrkozmetikumaink fő összetevőivel, szerintünk már nem is lehet kérdés a kipróbálás, csupán az, hogy hogyan lehetséges ennyi szuper alapanyagot egyetlen flakonba préselni?! 

 

 


Leave your thought here