Last-Minute ajándékötletek

Már csak egy hét és itt a karácsony, de még mindig hiányzik  néhány ajándék a Fa alól? Ha nem találtátok ki még pontosan, hogy kinek és mit szeretnétek vásárolni és még idő szűkében is vagytok van néhány tuti tippünk, amivel biztosan nem fogtok mellélőni!

 

Könyv

Egy szuper olvasmánynak mindenki örül, hiszen nem csak kikapcsolódást, igazi élményt is nyújt egy izgalmas történet, – legyen szó egy romantikus szerelmi kapcsolatról vagy épp egy izgalmas krimiről. A gasztronómia szerelmesei pedig odáig lesznek egy új recept-kötetért!

 

Színházjegy

Élményt ajándékozni mindig nyerő dolog, a színház pedig tökéletes alkalom a kikapcsolódásra és a szórakozásra is. Ha rafináltabbak akarunk lenni válasszunk a lakhelyünkhöz közeli előadást, így még egy kellemes vacsora is belefér szeretteinkkel az előadás előtt vagy után!

 

Múzeumi belépő

Országszerte rendkívül sok izgalmas kiállítás várja az érdeklődőket: akár történelem, divat vagy éppen kortárs művészet témákban, és mi is lehetne jobb egy közös családi kultúrprogramnál egy finom ebéddel összekötve?!

 

Workshop

Szintén élmény kategóriába tartozik és sokan örülnek is egy szuper “tanfolyamnak” legyen szó gasztronómiáról vagy épp kézműveskedésről. Szintén tovább tudjuk fokozni az élményt, ha páros belépőt veszünk ezekre az “órákra”!

 

Ajándékutalvány

Jolly-joker kategória az ajándékutalvány, a legegyszerűbb ha tudjuk szerettünk kedvenc üzleteit és ott vásárolunk, de a nagyobb áruházaknak köszönhetően már “pláza-utalványt” is tudunk venni, ott pedig biztosan mindenki talál a kedvére való boltot, ahol szívesen vásárol!

 

Ha natúrkozmetikumokban gondolkodnátok ajánljuk figyelmetekbe karácsonyi-kalauz blogunkat melynek segítségével könnyedén eligazodtok majd termékeink világában, és amennyiben december 19. 10:00-ig megrendelitek kedvenceiteket, karácsony előtt kiszállítjuk őket. Ha pedig Budapesten járnátok a Lövőház utca 26. szám alatt található Bow&Co üzletben személyesen is megvásárolhatjátok őket!

Hogy a csomagolásra se legyen gondotok válasszátok gyönyörűen elegáns díszdobozunkat, amely nem csak ajándékként de a lakás kiegészítőjeként is biztosan megállja majd a helyét.

 


Leave your thought here