Hogyan töltődj fel az ünnepek alatt?

Véget ért a Karácsony és hamarosan itt a Szilveszter, de mielőtt még az új évet ünnepelnénk van pár napunk arra, hogy kipihenjük az elmúlt időszakot és nem utolsó sorban feltöltődve vágjunk neki a következőnek. Aktuális cikkünkben hoztunk Nektek néhány ötletet arra az esetre, ha nem tudnátok eldönteni, hogy pontosan mivel is üssétek el a szabadidőtöket!

 

Örök befutó: egy jó könyv, egy meleg pléd és egy bögre tea

Biztosak vagyunk abban, hogy a legtöbben kaptatok legalább egy izgalmas olvasmányt karácsony alkalmából, és mi sem lenne pihentetőbb, mint néhány óra olvasás egy meleg pléd és egy bögre forró ital társaságában?! Ha még nem volt elég az édességekből egy forrócsokit ajánlunk, abban az esetben pedig, ha nem vágyunk extra kalóriákra, a tea lesz a befutó!

Sorozatok, filmek

Sokunknak évközben nincs túl sok ideje különböző sorozatokat vagy épp filmeket nézni, hiszen annyira pörögnek a mindennapok, hogy kettőt pislogunk és már el is telt egy újabb hét. Vegyük elő hát most a listánkat és válogassunk róla azt, amihez csak kedvünk van: kezdődjön a maraton!

Wellness

Az időjárás tökéletesen alkalmas egy kellemes melegvizes fürdőzésre és kiadós szaunázásra is, az előbbiek tökéletes megkoronázása pedig egy jól megérdemelt masszázs.  A szállodák ilyenkor már gyakran tele vannak, viszont a fürdők kapui nyitva állnak, és néhány vendéglátóegység napi belépőket is kínál a wellness-részleg használatára abban az esetben, ha nem akarnánk napokra elutazni.

Családi vetélkedők, társas

A két ünnep közötti időszakban még sokaknál gyűlik össze az egész család, ez pedig remek alkalom arra, hogy egy hatalmas társas-party vegye kezdetét! Ha van egy kis időnk és energiánk összeállíthatunk magunk egy „kérdőívet”: a jó válaszokért szaloncukor jár, a rossz válaszokért pedig vissza kell adni a megszerzett édességeket, – Győzzön a legjobb!

Színház, kiállítás

Ha kicsit kimozdulnánk nincs is jobb alkalom arra, hogy jegyet váltsunk egy könnyed színházi darabra vagy épp megnézzünk egy szuper kiállítást!

Korcsolyázás

Országszerte számos jégkorcsolya pálya várja a szórakozni vágyókat: legyen szó randevúról vagy családi programról, ennek az időtöltésnek kevesen fognak nemet mondani! ( Főleg ha utána egy forrócsoki, tea vagy épp egy kis forralt bor is jár! 🙂 )

 

Sport

Ki mondta, hogy a pihenés nem lehet aktív?! A karácsonyi lakomák után kimondottan jót fog tenni testünknek és lelkünknek is egyaránt egy kis mozgás: legyen szó egy kiadós sétáról, konditeremről, vagy egy laza futásról!

 

Reméljük, hogy igazán jól teltek Számotokra az ünnepek, és azt is hogy picit inspirálódtatok általunk, januárban újabb izgalmas témákkal jövünk!


Leave your thought here