Anyák napi ajándékötletek

Közeleg az anyák napja, a vírus okozta helyzet miatt sajnos idén sokan nem köszönthetik személyesen szeretteiket, ezért törekednünk kell arra, hogy az idei ünnepet még különlegesebbé varázsoljuk. Aktuális blogunkban most hoztunk néhány frappáns ajándék ötletet május első vasárnapjára.
Minden lehetőséget számításba vettünk, arra az esetre is gondoltunk, ha együtt éltek, s arra is, ha most nem tudtok találkozni!

Reggeli az ágyban

Mi sem lehetne különlegesebb egy személyre szabott “ágyban reggelinél”! A feladatod csak annyi, hogy kelj fel egészen korán és készítsd el azt az ételt, amit édesanyád a legjobban szeret. Merj kreatívnak lenni, jöhetnek a díszek és az édességek: egy tál szívecske alakú epernek biztos nem fog tudni ellenállni, főleg akkor nem, ha esetleg egy kis fehér csokit is olvasztasz rá!

Közös program

Ha együtt éltek valószínűleg sok időt töltötök egymás társaságában, de most arra kell törekedned, hogy felejthetetlen élményt adj! Főzz ebédet, vagy vacsorát, vedd elő a rég nem látott fénykép albumokat, vagy töltsd le kedvenc filmjeiteket és csapjatok egy csajos délutánt! (A filmhez természetesen rágcsa, körömlakk és arcpakolás is dukál, ezekről se feledkezz meg!)

Kényeztetés

Ki mondta, hogy otthon nem teremtheted meg az igazi wellness élményt?! Ez a nap az anyukádról szól, így adj bele mindent, hogy igazán kényeztesd őt. Csinálj neki habfürdőt, készítsd be egy pohár finom pezsgőt és valami nassolnivalót, majd lepd meg egy kellemes masszázzsal.

Meglepetés I.

Van olyan dolog, amire édesanyád már régóta ácsingózik? Most itt a lehetőséged, hogy meglepd vele! Rendeld meg időben az ajándékot, hogy házhoz is érjen, majd egy csinos csomagolásban rejtsd a párnájára!

Meglepetés II.

Nincs is annál nagyobb meglepetés, mintha egy futár csönget az ajtón egy ajándékcsomaggal: díszdobozos összeállításunkat természetesen édesanyád címére is megrendelheted! A csomag egy rizspúderes kézkrémet, egy vízhiányos arckrémet és meggymagos testvajat tartalmaz, melyeket díszcsomagolásba rejtettünk és egy anyák napi üzenetet is csomagoltunk hozzá! Akkor se keseredj el, ha nem tudod mi a kedvence: ajándékkártyával is meglepheted anyukádat, és Ő majd arra váltja be azt, amire csak szeretné!

 

Virág

Klasszikus anyák napi ajándék a virág, de ki mondta, hogy egy növény nem lehet igazán különleges? Készítsd el magad a gyönyörű csokrot idén, vagy dekorálj fel egy cserepes növényt! Ha nincs lehetőséged a személyes átadásra, hívj egy futárt, vagy rendelj Neki házhoz egy üzletből!

Vers

Egy szép képeslap örök adu-ász, ezt nem feltétenül csak külön ajándéknak szánhatod, csomagolhatod, talán ez egy extra a fenti ötletekhez. Írj egy szép verset, vagy egy novellát: add fel postán, vagy csempészd a reggelije mellé!
Videó
A kreativitásban idén nincs határ: készíts egy személyre szóló videót ( akár vond be az egész családot) és küldd el Neki, vagy vetítsétek le közösen egy mozidélután keretein belül!

Reméljük, hogy ötleteinkkel sikerült inspirálnunk Téged, gondold ki még ma az ajándékot, ne hagyd az utolsó pillanatra az előkészületeket!


Oszd meg a véleményed